Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi skonsumować
każda kobieta, aby
świetnie
spalić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Zdrowe jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie po 40 opinie

tabletki na odchudzanie z amfetaminą nazwa

Posted under dieta